Digital data

Inzicht in de performance van uw website is essentieel om het maximale uit uw platform te halen en strategische keuzes te maken. Met behulp van tools en expert reviews verschaffen we cijfermatig inzicht en halen we pijnpunten boven water.

 

Bezoekersanalyses

We brengen het gedrag van uw bezoekers in kaart en monitoren de ontwikkeling van de website. Met onze tools zijn we in staat sales funnels in kaart te brengen en de herkomst van relevante bezoekers te achterhalen.  Uit analyses halen we de zwaktes van de site naar boven. Zo zien we waar bezoekers de site verlaten, welke formulieren niet volledig ingevuld worden en vanuit welke bronnen de beste bezoekers komen.

KPI Dashboards

Voor management rapportages ontwikkelen we een op maat gemaakt dashboard waarbij we de belangrijkste doelstellingen van de site analyseren. We relateren in deze dashboards bezoekersaantallen aan conversies en engagement. KPI Dashboard lenen zich voor strategische plannen en keuzes.

Technische SEO analyses

Onze SEO-specialist analyseert uw website om een zo goed mogelijke positie en CTR in Google te krijgen. We analyseren alle belangrijke factoren en dit leidt tot een concreet adviesrapport waarmee webdevelopers en content makers direct aan de slag kunnen.