Doelgerichte websites

Website maken we met concrete doelen. Of het gaat om het genereren van leads, het verkopen van producten of pure branding.  Wij zorgen voor een perfect werkende en gebruiksvriendelijke website met een fantastisch design.

 

Onze mentaliteit

  Kwaliteit. We maken zeer goede en doordachte websites passend bij uw doelen en doelgroep.

  Flexibiliteit. We snappen het belang van een flexibele opstelling bij een snel veranderende wereld.

  Transparantie. We maken onze werkzaamheden volledig inzichtelijk en geven opdrachtgevers toegang tot onze ontwikkelomgeving.

  Strategische denken. We denken vanuit uw doelen en strategische keuzes. Een website blijft een middel en geen doel op zich.

 

 
 

Gebruiksvriendelijk cms

We ontwikkelen websites en webshops op basis van WordPress. Uit recent onderzoek blijkt dat een kwart van alle websites draait op WordPress. Dit is zelfs 58,7% van alle websites waarvan we weten dat ze gebruik maken van een content management systeem. En dat heeft natuurlijk een reden. Het werken met WordPress betekent voor u een gebruiksvriendelijk en kostenefficiënt systeem.

Voor webshops hebben we ons gespecialiseerd in Woocommerce van WordPress. Deze ecommerce functionaliteit is open source waardoor er geen maandelijkse kosten zijn voor het systeem. Het grote internationale netwerk van developers zorgt ervoor dat er continu verbeteringen worden doorgevoerd en nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd.

Wij geloven niet in een samenwerking waarbij we voor u een systeem ontwikkelen dat door geen andere partij over te nemen is. Onze systemen zijn, mede doordat ze open source zijn, relatief gemakkelijk over te dragen aan andere bureaus mocht u niet tevreden zijn over onze diensten. Dit zou echter voor ons de eerste keer zijn.
Alle websites die we opleveren voldoen aan alle voorwaarden voor een goede gebruikerservaring op desktop, mobiel en tablet, veiligheid en technische vindbaarheid in zoekmachines.

 
 
 

Complex maatwerk

Wij zijn geen ‘standaard developers’. We zijn in staat maatwerk in iedere vorm te leveren. Zo kunnen we koppelingen maken met uw systemen waaronder uw boekhoudsysteem, crm systeem, payment service provider en mailsysteem. We denken met u mee om het gehele plaatje te overzien omdat de website vaak een onderdeel is van een groter geheel.

Voor een aantal van onze klanten hebben we data van de oude website overgezet naar de nieuwe site. Het kan hier gaan om artikelen, video’s en klantinformatie. Het schrijven hiervoor een script en testen dit vanzelfsprekend uitgebreid voordat de nieuwe site live gaat

Onze werkwijze

Onze stapsgewijze aanpak zorgt voor een gestructureerde en flexibele samenwerking tussen ons team en uw organisatie

Stap 1: Doelen en wensen – de resultaten

Het succes van een goede website schuilt in een goed concept waarin vragen beantwoord worden als: wat zijn de doelstellingen van de site? Welke diensten worden aangeboden aan welke doelgroepen?  We helpen u graag met formuleren van het concept.

Stap 2. Functioneel ontwerp – het grote plaatje

Wanneer het concept staat kunnen we de vertaling maken naar de concrete invulling van uw website: het functioneel ontwerp. Hierin beschrijven we in detail hoe de website gebouwd gaat worden. We maken schetsen van alle belangrijke pagina’s en beschrijven de functionaliteiten en eventuele koppelingen. Zie het als een gedetailleerde tekening van een architect voordat het huis gebouwd wordt.

Stap 3. Design – Mooi en functioneel

We vertalen het functioneel ontwerp naar een aansprekend design. We nemen geen genoegen met zomaar een design. Uw site moet immers functioneel en heel mooi zijn. Het design is afhankelijk van de doelstellingen van uw website. Designs zijn altijd voor desktop, tablet en mobiel.

Stap 4. Development & livegang – alles moet kloppen

We starten met de daadwerkelijke ontwikkeling van uw website. We werken met een testomgeving waar u toegang tot krijgt om het gehele proces te kunnen volgen. Voordat de site live gaat testen we de site zorgvuldig en optimaliseren we de site voor zoekmachines. Na goedkeuring lanceren we uw site.

Stap 5.Onderhoud en doorontwikkeling – blijven verbeteren

Nadat de website is opgeleverd is het belangrijk dat website en de geïnstalleerde plugins up to date blijven. Op deze manier worden verbeteringen doorgevoerd en blijft de website zo veilig mogelijk. Om onze klanten zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn, werken we met een ticket systeem en zijn we telefonisch bereikbaar.

 

Wilt u meer uit uw website halen?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek om je wensen te bespreken.

Neem contact op