Imood helpt organisaties om online succesvol te zijn. We leveren geen gestandaardiseerde dienst en kijken naar wat u echt nodig heeft om uw doelen te bereiken. Een persoonlijke en prettige samenwerking is waar we voor staan.

Waarom iMood?

Hieronder vindt u de belangrijkste redenen waarom steeds meer organisaties voor ons kiezen:

Jarenlange ervaring

We zijn lang actief in de digitale wereld. We hebben de vele veranderingen van de afgelopen 15 jaar zelf ondervonden en hebben daar lering uit getrokken. Hierdoor zijn we een stabiele en seniore partner voor uw organisatie die niet met iedere hype van koers zal veranderen. Daarnaast zal onze ervaring in verschillende markten en met mediabedrijven zorgen voor een beter begrip van uw business.

Een totaaloplossing

Voor onze klanten bieden we een full service oplossing waardoor we onze klanten zoveel mogelijk kunnen ontzorgen. Natuurlijk werken we ook samen met reeds bestaande partners van klanten om tot het optimale resultaat te komen. Kwaliteit en service zijn voor ons kernbegrippen. We verdiepen ons in onze klanten en markten om tot een klantspecifieke oplossing te komen.

Realisme en kwaliteit staat centraal

We geven realistische inschattingen op basis van ervaringen met soortgelijke projecten. Voor ons staat de kwaliteit van onze dienstverlening centraal. We investeren continu in onze diensten. Wij geloven in een aanpak waarbij strategie, analyse en uitvoering hand in hand gaan. We maken gebruik van de beste tools en analisten om verbeteringen door te voeren in onder andere content, design en de inzet van marketingkanalen. Op deze manier halen we het optimale uit uw online platforms. We laten graag de cijfers voor ons spreken.

Flexibel en servicegericht

Wij leveren maatwerk en zijn persoonlijk betrokken bij het gehele proces. We werken met één vast aanspreekpunt binnen onze organisatie die met u meedenkt en pro-actief oplossingen aandraagt. De insteek van onze samenwerking is een lange termijn samenwerking waarbij we gezamenlijk successen boeken.

Onze klantenkring

Wij werken voor organisaties die de waarde van digitale media zien voor het genereren van sales en het versterken van merken. Dit doen we voornamelijk in de zakelijke markt en voor media bedrijven. Voorbeelden van organisaties die voor ons gekozen hebben zijn Greetz, Emerce, DRV, New Skool Media, Care Nederland, MT Media Groep, Sanoma, Pelican Media, Interswitch en Ad Ultima Group.

Ons team

We zijn een groep toegewijde specialisten. Onze mix aan kennis en ervaring op het gebied van digitale strategie, content creatie, online marketing en technologie maakt ons bijzonder. De samenwerking en sfeer ins ons team zorgt ervoor dat we tot de beste resultaten voor onze klanten komen.  Een van onze speerpunten is het delen van kennis met onze klanten. Dit betekent ook dat op het moment dat we een website ontwikkelen een strateeg en een zoekmachine specialiste laten meekijken om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Ons adres

iMood
Spaklerweg 53
1114 AE Amsterdam