Over ons

We helpen organisaties om online succesvol te zijn. We slaat een brug tussen strategische wensen en de techniek en data oplossingen die dit mogelijk maken.  Zie ons als digitale architecten en projectbegeleiders. We zijn praktisch en no-nonsense: alleen dingen doen die iets toevoegen. Een persoonlijke en prettige samenwerking is waar we voor staan.


Waarom voor ons kiezen?

De belangrijkste redenen waarom steeds meer organisaties voor ons kiezen zijn:

Jarenlange ervaring

We zijn lang actief in de digitale wereld. We hebben de vele veranderingen van de afgelopen 10 jaar zelf ondervonden en hebben daar lering uit getrokken. Hierdoor zijn we een stabiele en seniore partner voor uw organisatie die niet met iedere hype van koers zal veranderen. Daarnaast zal onze ervaring in verschillende markten zorgen voor een beter begrip van uw business.

Kwaliteit en realisme staat centraal

Voor ons staat de kwaliteit van onze producten centraal. We investeren continu in onze diensten en geloven in een aanpak waarbij strategie, data analyse en uitvoering hand in hand gaan. We geven realistische inschattingen op basis van ervaringen met soortgelijke projecten. Een no-nonsense aanpak. We kiezen ervoor om met een netwerk van bedrijven te werken die hun sporen hebben verdiend, waardoor we de kwaliteit en support kunnen waarmaken.

Flexibel en servicegericht

Wij leveren maatwerk en zijn persoonlijk betrokken bij het gehele proces. We werken met één vast aanspreekpunt binnen onze organisatie die met u meedenkt en pro-actief oplossingen aandraagt.

Onze klantenkring

Wij werken voor organisaties die de waarde van digitale media zien voor het genereren van sales en het versterken van merken. Dit doen we voornamelijk in de zakelijke markt en voor media bedrijven. Voorbeelden van organisaties die voor ons gekozen hebben zijn  Emerce, DRV, New Skool Media, Misset, GGD GHOR Nederland, MT Media Groep en Ad Ultima Group.

Ons team

We zijn een groep toegewijde specialisten. Onze mix aan kennis en ervaring op het gebied van digitale strategie, data en technologie maakt ons bijzonder. Een van onze speerpunten is het delen van kennis met onze klanten. We willen niet alleen een project succesvol afronden, maar ook de personen betrokken bij het project bij de klant verder helpen in kennis.

Contactpersoon:

Harm van Kessel
harm@imoodcompany.nl
020-2613417

 

 

Ons adres

Entrada 100
1114 AA Amsterdam