Over ons

iMood helpt organisaties om online succesvol te zijn. We zijn in staat op zowel strategisch niveau als in de uitvoering van waarde te zijn en en kijken naar wat u echt nodig heeft om uw doelen te bereiken. Een persoonlijke en prettige samenwerking is waar we voor staan.

Waarom voor ons kiezen?

De belangrijkste redenen waarom steeds meer organisaties voor ons kiezen zijn:

Jarenlange ervaring

We zijn lang actief in de digitale wereld. We hebben de vele veranderingen van de afgelopen 15 jaar zelf ondervonden en hebben daar lering uit getrokken. Hierdoor zijn we een stabiele en seniore partner voor uw organisatie die niet met iedere hype van koers zal veranderen. Daarnaast zal onze ervaring in verschillende markten en met mediabedrijven zorgen voor een beter begrip van uw business.

Realisme en kwaliteit staat centraal

We geven realistische inschattingen op basis van ervaringen met soortgelijke projecten. Voor ons staat de kwaliteit van onze dienstverlening centraal. We investeren continu in onze diensten en geloven in een aanpak waarbij strategie, analyse en uitvoering hand in hand gaan. We maken gebruik van de beste tools en analisten om verbeteringen door te voeren in onder andere content, design en de inzet van marketingkanalen. Op deze manier halen we het optimale uit uw online platforms. We laten graag de cijfers voor ons spreken.

Flexibel en servicegericht

Wij leveren maatwerk en zijn persoonlijk betrokken bij het gehele proces. We werken met één vast aanspreekpunt binnen onze organisatie die met u meedenkt en pro-actief oplossingen aandraagt. De insteek van onze samenwerking is een lange termijn samenwerking waarbij we gezamenlijk successen boeken.

Onze klantenkring

Wij werken voor organisaties die de waarde van digitale media zien voor het genereren van sales en het versterken van merken. Dit doen we voornamelijk in de zakelijke markt en voor media bedrijven. Voorbeelden van organisaties die voor ons gekozen hebben zijn Greetz, Emerce, DRV, New Skool Media, Care Nederland, GGD GHOR Nederland, MT Media Groep,  Interswitch en Ad Ultima Group.

Ons team

We zijn een groep toegewijde specialisten. Onze mix aan kennis en ervaring op het gebied van digitale strategie, data en technologie maakt ons bijzonder. Een van onze speerpunten is het delen van kennis met onze klanten. We willen niet alleen een project succesvol afronden, maar ook de personen betrokken bij het project bij de klant verder helpen in kennis.

Ons adres

iMood
Entrada 100
1114 AA Amsterdam