Content marketing

iMood maakt content die werkt! Dit kunnen we alleen doen als we weten wat uw doelstellingen zijn, waarmee uw organisatie zich wil onderscheiden en welke informatiebehoefte uw doelgroep heeft. Het beantwoorden van deze vragen is dan ook altijd het vertrekpunt van onze content trajecten.

Doelstellingen waar we met content voor onze klanten aan werken, zijn:

  • Het genereren van waardevolle leads
  • Het profileren van de organisatie als kennispartij (autoriteit)
  • Het realiseren van relevante bezoekers naar de website (SEO)

Een samenwerking

Onze ervaring is dat organisaties veel kennis in huis hebben (voornamelijk in de hoofden van het personeel), echter niet in staat zijn deze deze kennis met de doelgroepen te delen. Het schrijven van een artikel is immers een vak op zich dat niet iedere specialist beheerst. Door middel van interviews met uw personeel maken we content voor uw (potentiële) klanten. Ook creëren we content door ‘deskresearch’ naar uw markt. Ons doel is om uw organisatie zoveel mogelijk te ontzorgen en op een zo efficiënt mogelijke wijze content te creëren met uw signatuur.

Wat onderscheidt ons?

  • Onze diensten gaan verder dan ‘het simpelweg schrijven van artikelen’. Onze specialisten werken vanuit doelstellingen en evalueren continu de mate waarin de content bijdraagt tot de realisatie hiervan;
  • We verdiepen ons in uw markt waardoor we in staat zijn uw boodschap te vertalen naar waardevolle content voor uw doelgroep. ;
  • Content en media zit in ons DNA. Niet voor niets kiezen grote mediabedrijven voor onze diensten;
  • We denken bij het maken van de content na over de wijze waarop we het zo goed mogelijk kunnen verspreiden. Het maken van content is stap 1, ervoor zorgen dat de doelgroep de content onder ogen krijgt, is stap 2.
relevante-content

Wat bieden we aan?

Content strategie

Content creatie

Content promotie

Zoekmachine marketing

Wilt u waardevolle content op uw website?

Neem contact met ons op